Logga in med E-legitimation/BankId

Bild på id-kort
Du kan även logga in med E-legitimation/BankId.
Om du inte har ett konto sedan tidigare kommer
ett konto att skapas åt dig när inloggningen slutförts.

CUL, Centrum för utveckling och lärande

Coronavirus
Om du är sjuk kom inte till skolan utan kontakta oss på cul@hudiksvall.se.
Vi följer de allmänna rekommendationerna som finns för att minska smittspridning av Corona vilket innebär att man ska stanna hemma från skolan om man känner sig sjuk. Mer information hittar du på
Skolportalen


I kurskatalogen hittar du de kurser & kurspaket som erbjuds. Du behöver inte vara inloggad för att titta i katalogen eller se våra frågor och svar FAQ.

Innan du gör din ansökan besök en av våra studie- och yrkesvägledare som kan hjälpa dig med vilka kurser du kan läsa och när, så att poängen stämmer med CSN och att det ej blir schemakrockar. För att sedan kunna göra en ansökan behöver du Skapa ett nytt studerandekonto, om du redan har ett studerandekonto loggar du in med e-legitimation/mobilt bank id eller med användarnamn och lösenord. Du kan scanna eller fotografera dina betyg för att kunna bifoga de med din ansökan. När du har gjort din ansökan glöm inte att kolla din skräppost i din mail, ibland hamnar utskicken där!


I vår Skolportal, hittar du mer information om hur det är att studera på CUL, du hittar även öppettider till vår elevmottagning och studie- och yrkesvägledning. 
 

Logga in med ditt studerandekonto

Har du inget studerandekonto?

För att du ska kunna göra en ansökan måste du skapa ett studerandekonto. När du har det kan du logga in, skapa och skicka din ansökan.

Nyheter

 • Prövningsanmälan stängd

  2020-03-24

  Prövningsanmälan är nu stängd för vårterminen.
  Öppnas igen höstterminen 2020. 

 • Elevmottagningen stängd

  2020-03-23

  Elevmottagningen har för tillfället stängt!
  Det går alltid bra att maila oss frågor på cul@hudiksvall.se eller ringa oss på 065019300. 

 • Slutbetyg inom Komvux kan utfärdas till och med den 1 juli 2020

  2020-03-10

  Slutbetyg inom Komvux kan utfärdas till och med den 1 juli 2020. Regeringen har beslutat om en förordningsändring som innebär att slutbetyg från gymnasial vuxenutbildning får utfärdas fram till och med den 1 juli 2020. Tidigare regler innebar att möjligheten att utfärda slutbetyg från sådan utbildning upphör den 1 januari 2017.
  Kontakta oss i god tid innan 1 juli 2020 för att få det utfärdat.

Information

Alvis logo Alvis från Gotit