Logga in med E-legitimation/BankId

Bild på id-kort
Du kan även logga in med E-legitimation/BankId.
Om du inte har ett konto sedan tidigare kommer
ett konto att skapas åt dig när inloggningen slutförts.

CUL, Centrum för utveckling och lärande

Coronavirus
Om du är sjuk kom inte till skolan utan kontakta oss på cul@hudiksvall.se.
Vi följer de allmänna rekommendationerna som finns för att minska smittspridning av Corona vilket innebär att man ska stanna hemma från skolan om man känner sig sjuk. Mer information hittar du på
Skolportalen


I kurskatalogen hittar du de kurser & kurspaket som erbjuds. Du behöver inte vara inloggad för att titta i katalogen eller se våra frågor och svar FAQ.

Innan du gör din ansökan besök en av våra studie- och yrkesvägledare som kan hjälpa dig med vilka kurser du kan läsa och när, så att poängen stämmer med CSN och att det ej blir schemakrockar. För att sedan kunna göra en ansökan behöver du Skapa ett nytt studerandekonto, om du redan har ett studerandekonto loggar du in med e-legitimation/mobilt bank id eller med användarnamn och lösenord. Du kan scanna eller fotografera dina betyg för att kunna bifoga de med din ansökan. När du har gjort din ansökan glöm inte att kolla din skräppost i din mail, ibland hamnar utskicken där!


I vår Skolportal, hittar du mer information om hur det är att studera på CUL, du hittar även öppettider till vår elevmottagning och studie- och yrkesvägledning. 
 

Logga in med ditt studerandekonto

Har du inget studerandekonto?

För att du ska kunna göra en ansökan måste du skapa ett studerandekonto. När du har det kan du logga in, skapa och skicka din ansökan.

Nyheter

 • Webbansökan öppet till 26/7

  2020-06-01

  Webbansökan har nu öppnat upp vissa kurser igen med start hösten 2020. Reservantagning sker löpande när någon eller några lämnar återbud alternativt inte dyker upp på kursen.
  Välkommen att söka! Om du är antagen men inte längre är intresserad av utbildningen är det viktigt att du lämnar återbud. Genom att lämna återbud får en annan sökande snabbt tillgång till platsen.

 • Ansökan

  2020-04-30

  Behöver du hjälp när du ska ansöka till våra kurser kan du titta på den här filmen

 • Slutbetyg inom Komvux kan utfärdas till och med den 1 juli 2021

  2020-04-29

  Slutbetyg inom Komvux kan utfärdas till och med den 1 juli 2021.

  För att underlätta för de elever som drabbas av nedstängningen av den kommunala vuxenutbildningen (komvux) under den rådande coronakrisen har regeringen beslutat om en ändring som innebär att slutbetyg från komvux på gymnasial nivå får utfärdas fram till och med den 1 juli 2021. För att slutbetyg även fortsatt ska ge behörighet till utbildning inom högskolan eller yrkeshögskolan ska äldre bestämmelser om sådan behörighet fortsätta att gälla för den som senast den 1 juli 2021 har fått slutbetyg från gymnasial vuxenutbildning.

  **Tidigare skrivelse--
  Regeringen har beslutat om en förordningsändring som innebär att slutbetyg från gymnasial vuxenutbildning får utfärdas fram till och med den 1 juli 2020. Tidigare regler innebar att möjligheten att utfärda slutbetyg från sådan utbildning upphör den 1 januari 2017.
  Kontakta oss i god tid innan 1 juli 2020 för att få det utfärdat.***

 • Elevmottagningen stängd

  2020-04-23

  Elevmottagningen har för tillfället stängt!
  Istället erbjuder vi möjlighet för telefonkontakt.
  Telefon Elevmottagningen: 065019261
  Telefontider:
  Mån 13-15
  Tis   13-15
  Tors 10-11.30

  Det går alltid bra att maila oss frågor på cul@hudiksvall.se eller ringa receptionen på 065019300. 

 • Prövningsanmälan stängd

  2020-03-24

  Prövningsanmälan är nu stängd för vårterminen.
  Öppnas igen höstterminen 2020. 

Information

Alvis logo Alvis från Gotit